Bedrijf

Wie zijn we

Wij zijn Sintra Engineers. Onze core business is Structural Intergrity and Reliability Analysis, oftewel SINTRA.

In het kort biedt Sintra Engineers antwoord op alle integriteitsvraagstukken in uw procesinstallatie. Om de complexiteit van onze opdrachten zo effectief mogelijk aan te pakken, maakt Sintra Engineers deel uit van MTOC, het ‘competence centre’ waarin diverse bedrijven op het gebied van materialen, techniek en onderzoek gehuisvest zijn. MTOC en Sintra Engineers zijn strategisch gevestigd bij Chemelot in Geleen. Hier zijn we omringd door kennisinstituten zoals DSM Research en Sabic R&D.

Dit biedt ons en onze opdrachtgevers grote voordelen op. In MTOC maken we gebruik van elkaars kennis en kunde om te komen tot de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. In samenwerking met onze collegabedrijven zorgen wij voor een total package solution voor al uw integriteitsvragen.

Bij Sintra Engineers maken we gebruik van het Fitness For Service Assessment (FSS). Dit is een multidisciplinaire aanpak waarbij beschadigde constructies beoordeel worden op integriteit en veiligheid. Meer hierover vindt u hier.

Voor meer algemene informatie download de PDF

MTOC, het ‘competence centre’